24 juni 2011

Första midsommaren i huset!

Den har vi hyllat med att koka nypotatis på vedspisen-högfors nr 5.
Gott och mysigt med sill, potatis och en sprakande vedspis efter första renoveringsdagen! Imorgon fortsätter vi renovera, renovera mera!!

23 juni 2011

Plankgolv

Här är en bild på plankgolvet som vi kollade in i går efter att vi rivit bort en del av plastmattan i köket!

22 juni 2011

Dagens outfit

Semestern började i måndags, använder denna dag till tvättdag och hänger utomhus, resten av semestern kommer fortsätta med tvättdagar, städdagar och framförallt renoveringsdagar!

21 juni 2011

I vårt nya hus

finns en massa gamla veckotidningar kvarlämnade till mig. De är ju bara så snygga!!

12 juni 2011

Nu är vi husägare!

 
Nu är vi ägare till detta fina hus! Det finns massor att fundera, bestämma och välja och hela sommarledigheten kommer antagligen gå åt till att renovera och jobba och fixa med huset, men det är ju också väldigt kul!

Känner mig rätt så rastlös nu, man vill komma igång och se att något händer, men ännu spenderar man ju större delen av sin tid i Vasa pga jobbet. Här finns det ju såklart massor att göra också, ordna, sortera och packa i lådor! Det känns roligare att få välja tapeter, måla och besöka Ikea än att packa dock :)

3 juni 2011

loppis i skären

För ovanlighetens skull använde vi en ledig dag till att åka på en loppis. Idag var det en tillfällig sådan ute i "skären". Tyckte denna väggtavlas ord var fina!
 Men jag köpte inget utom två lotter som jag vann två utomordentligt fula grejer på,  de åker direkt till röda korset. En kaffekopp blev det också.
Josip köpte en Mannerheim tavla att lägga till sin samling.
Imorgon utför vi en massa ärenden och sen far vi faktiskt till en skären, dvs en villo, dvs en sommarstuga!

"Höghet kyler och guld gör arm,
kärlek ensam är rik och varm "